FGC assumeix la presidència del Patronat de la Fundació Factor Humà

12/05/2017.- Ferrocarrils va ser la primera organització en presidir la fundació quan es va posar en marxa l’any 1997
La Fundació Factor Humà treballa per millorar la gestió de les persones a les organitzacions.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha assumit la presidència del Patronat de la Fundació Factor Humà després que la junta hagi estat renovada. D’aquesta manera, la directora d’FGC Direcció Social Corporativa, Juliana Vilert, ha passat a ser la presidenta de la Fundació.

Ferrocarrils assumeix així per segon cop la presidència de la fundació, ja que va ser la primera organització que va presidir el patronat l’any de la seva posada en marxa, el 1997. Creada i promoguda ara fa 20 anys per l’economista i política experta en el sector del transport públic Mercè Sala, l’entitat té com a objectiu millorar la gestió de les persones a les organitzacions, convertint-se en l’espai de referència a Catalunya en aportació de valor en l’àmbit dels Recursos Humans.

Actualment compta amb 61 empreses i organitzacions associades, el que es tradueix en una comunitat de 1.600 persones que rep serveis que els permeten fer prospectiva, conèixer millors pràctiques i promoure eines, així com tècniques útils en matèria de recursos humans.

Com a nova presidenta de la fundació, Juliana Vilert assegura que “la gestió de persones va molt més enllà de les àrees que tenen la funció de Recursos Humans. Les persones, i com generem compromís, és assumpte de tothom en una organització. En aquest sentit potenciarem les converses amb l’alta direcció i ens dirigirem a les àrees de negoci i les operatives de les empreses.”

Vilert, directora d’FGC Direcció Social Corporativa
Juliana Vilert compta amb una llarga trajectòria en el món de l’administració i la gestió pública. És psicòloga clínica especialitzada en l’àmbit de les organitzacions i de la gestió de persones, i des de juliol del 2015 és directora d’FGC Direcció Social Corporativa.

Anteriorment havia ocupat el lloc de cap de l’Àrea de Planificació i Anàlisi de Recursos Humans i Difusió a la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals. Vilert ha ocupat diversos llocs de treball relacionats amb la gestió i avaluació de persones a la Generalitat de Catalunya com a subdirectora general de Gestió de Recursos Humans a la Direcció General de Funció Pública, inspectora de la Inspecció General de Serveis de Personal de la Direcció General de Modernització, cap de la Secció de Selecció i Avaluació de l’Escola de Policia de Catalunya; i psicòloga del Servei de Rehabilitació de la Direcció de Serveis Penitenciaris.