Informació per Escoles / Instituts

Sota l’epígraf d’escoles / instituts, tenen cabuda aquells col·lectius que realitzen tasques d’ensenyament a alumnes de diferents cicles, com: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional, arts plàstiques, educació d’adults, i tots aquells que estiguin interessats en el ferrocarril i el seu entorn, i que al mateix temps desitgin fer treballs o visitar la nostre associació amb motiu de ampliar el seus coneixements en el mon ferroviari.

Per realitzar una visita en horari lectiu de l’escola o institut caldrà adreçar un correu electrònic a la següent adreça: agrupament@agrupament.cat., especificant els següents requisits.
– Nom del Centre Educatiu
– Adreça postal
– Telèfon del centre educatiu
– Adreça de correu electrònic del centre educatiu
– Persona de contacte
– Telèfon de contacte
– Adreça de correu electrònic de la persona de contacte
– Numero de monitors / mestres / educadors, que assistiran a la visita
– Numero d’alumnes que assistiran a la visita
– Edat dels alumnes
– Tipus de xarrada (referent al ferrocarril, modelisme, etc)
Una vegada rebut aquest correu, es procedirà al seu estudi per part dels membres d’aquesta associació, facilitant a continuació el dia i l’hora de la visita, que serà confirmat per la nostre entitat mitjançant correu electrònic a la persona de contacte amb copia al centre educatiu.

Les visites sempre es realitzaran en horari lectiu de l’escola, preferentment al mati (a partir de les 10,00 hores), i mai interrompran les diferents tasques que realitza aquesta associació amb els seus membres.

Aquells centres educatius del Districte Municipal de Sant Andreu – Ajuntament de Barcelona, que estiguin interessats i desitgin realitzar MÒDULS JUNIOR, segons la normativa de la FCAF (Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril), poden comptar amb l’assessorament i ajuda dels membres de l’Agrupament Ferroviari de Barcelona.

Aquests mòduls seran propietat del Centre Educatiu, podran participar i ser exposats a les diferents trobades modulars (segons les normes establertes per els organitzadors) en la que participi la FCAF i sota la tutela de l’AFB.
– Construcció del Mòdul Junior
– Procés de construcció del Mòdul Junior