Juliana Vilert, nova directora Social Corporativa d’FGC

FGC2GEn el seu currículum professional hi destaca una llarga trajectòria en el món de l’administració i la gestió pública.

Juliana Vilert i Barnet és la nova directora Social Corporativa d’FGC des d’avui.
Vilert compta amb una llarga trajectòria en el món de l’administració i la gestió pública. És psicòloga clínica especialitzada en l’àmbit de les organitzacions i de la gestió de persones, i arriba a FGC procedent de la Generalitat de Catalunya.

Des de l’abril de 2011, i fins ara, ocupava el lloc de cap de l’Àrea de Planificació i Anàlisi de Recursos Humans i Difusió a la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals. Anteriorment, havia desenvolupat diversos llocs de treball relacionats amb la gestió i avaluació de persones a la Generalitat de Catalunya com a subdirectora general de Gestió de Recursos Humans a la Direcció General de Funció Pública, inspectora de la Inspecció General de Serveis de Personal de la Direcció General de Modernització, cap de la Secció de Selecció i Avaluació de l’Escola de Policia de Catalunya; i psicòloga del Servei de Rehabilitació de la Direcció de Serveis Penitenciaris.