Afectacions al servei de la línia T4 de TRAM per la Mitja Marató de Barcelona Glòries

· El Tramvia de Barcelona interromprà el servei de la línia T4 de Trambesòs entre les 7.45 i les 11.50 hores.

Barcelona, 07 de febrer de 2019. – El Tramvia de Barcelona modificarà el servei de la línia T4 de Trambesòs, el proper diumenge dia 10 de febrer, per la celebració de la Mitja Marató de Barcelona al seu pas per l’avinguda Meridiana i l’avinguda Diagonal.

Entre les 7.45 i les 11.50 hores, s’interromprà el servei de la totalitat de la línia T4. Entre les 11.50 i les 12.20 hores està previst que es recuperi el servei entre les parades d’Estació de Sant Adrià i Glòries, i a partir de les 12.20 hores es preveu restablir el servei entre Glòries i Ciutadella | Vila Olímpica, un cop els organitzadors de la cursa la donin per finalitzada.

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de la Mitja Marató de Barcelona i la seva organització.

D’altra banda, les línies T5 i T6 es mantenen interrompudes en ambdues direccions entre les parades Glòries i Can Jaumandreu per les obres dels túnels de la plaça de les Glòries. El recorregut de l’autobús substitutori també es veurà alterat per la Mitja Marató i passarà a circular de Glòries a Can Jaumandreu per la Gran Via de les Corts Catalanes i de Can Jaumandreu a Glòries vorejarà la plaça de les Glòries pels carrers Independència, Aragó i Castillejos.

La resta de línies de la xarxa tramviària, T1, T2 i T3 a Trambaix, funcionaran en l’horari habitual.

Tota l’informació: www.tram.cat