Reajustament del servei de Rodalies de Catalunya durant el Nadal

Renfe. Rodalies de Catalunya.

Fins el 6 de gener
· Degut a la baixa demanda que registra, en aquestes dates no circularan els trens de la línia R7
· Igual que altres anys, els dies 24 i 25 de desembre es modifiquen horaris a última i primera hora, respectivament

Fins el 6 de gener, Rodalies de Catalunya reajusta el seu servei a la línia R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola UAB), que no prestarà el servei durant les festes nadalenques a causa de l’important descens de la demanda que es registra en aquesta línia. Així mateix, tres trens de la línia R4 amb destinació Cerdanyola UAB finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Arenal.

Tant els serveis de rodalia com els trens Regionals ajustaran els horaris el 24 a la nit i el 25 de desembre al matí. El 24 a la nit els trens finalitzaran abans el servei i el dia de Nadal els primers trens començaran a circular més tard, per això és recomanable comprovar els horaris abans de viatjar aquests dies.

Per a més informació sobre les tarifes i els horaris dels serveis de Renfe, els viatgers poden adreçar-se a rodaliesdecatalunya.cat, 900 41 00 41 i app de Rodalies de Catalunya.
Diumenge, 23 de desembre de 2018