FGC. Arriba la millor setmana per les Montserrats

Del 21 al 27 d’abril, el Grup FGC ret homenatge a les Montserrats, que podran disposar de bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat, per l’Espai Audiovisual i per al Cremallera de Vall de Núria, entre d’altres.
La celebració de la Vetlla de Santa Maria se celebrà dijous 26 d’abril a les 22h a la basílica de Montserrat coincidint amb la Setmana de les Montserrats.

Cremallera Montserrat
FGC vol celebrar la ‘Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat’ d’una forma molt especial: regalant a les Montserrats bitllets per visitar l’emblemàtic massís. En honor a la Mare de Déu de Montserrat, les persones que es diguin Montserrat i formin part del club tindran ofertes especials per elles i un acompanyant del 21 al 27 d’abril. La promoció inclou, per tant, dos bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat i dos bitllets gratuïts per l’Espai Audiovisual. A més, durant aquest període les Montserrats podran viatjar gratuïtament amb el Cremallera de Vall de Núria.

Per poder acollir-se a aquesta promoció és imprescindible acreditar-se presentant el carnet del Club de les Montserrats a les taquilles corresponents o fer-se sòcia sense cap cost a la seva pàgina web.

De fet, els avantatges que tenen les Montserrats que formen part del club van més enllà d’aquesta setmana. Formar part del club és totalment gratuït i dóna dret a gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta tot l’any, a tenir el 50% de descompte per a viatjar amb els Funiculars de Sant Joan, de la Santa Cova de Montserrat, el telecabina de La Molina i el Cremallera de la Vall de Núria i el 20% de descompte en l’Audiovisual de Montserrat. Aquests avantatges estan disponibles fins al 31 de desembre del 2018.

A més, aquest any la Setmana de les Montserrats coincideix amb la celebració de la tradicional Vetlla de Santa Maria que tindrà lloc el dijous 26 d’abril a les 22 h a la basílica de Montserrat.

Per tal de facilitar l’accés als peregrins que pugin a Montserrat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha programat un viatge de pujada i un altre de baixada amb el Cremallera de Montserrat per a la nit del 26 al 27 d’abril, facilitant així, poder gaudir de la Vetlla de Santa Maria. El comboi especial de pujada cap a Montserrat farà sortida des de l’estació de Monistrol-Vila a les 21:15h i, un cop acabi la Vetlla, el cremallera de baixada sortirà de Montserrat-Monestir a les 00.30h arribant a l’estació de Monistrol-Vila a les 00:43h.