Janet Sanz demana que les obres de la Sagrera ja no s’aturin perquè l’estació esdevingui una realitat

AJUNTAMENT DE BARCELONA.- Nota de premsa

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha valorat avui la represa de les obres de l’estació de la Sagrera, amb l’inici dels treballs a la llosa de fons d’aquesta infraestructura.

Sanz ha explicat que tot i que hi ha hagut algun retard, amb l’arribada de les màquines en aquest àmbit de la Sagrera el ministeri de Foment dóna resposta als compromisos adquirits amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el passat mes d’abril, alhora que ha recordat que l’estiu també van començar les obres del col.lector de Prim.

Sanz ha assegurat que ara l’objectiu “és que això no ho aturi ningú” i que les obres de l’estació de la Sagrera continuïn a un bon ritme perquè finalitzin el més aviat possible i l’estació sigui una realitat.

La tinenta d’alcaldia també ha recordat que l’altre gran objectiu pendent és reprendre les obres a l’estació de Sant Andreu Comtal, on ja s’estan fent millores en accessibilitat.

Sanz ha afirmat que amb el reinici de les obres espera que els veïns sentin el respecte que es mereixen, que es puguin cosir les ferides que fa tant de temps que s’arrosseguen i dotar de dignitat els barris de Sant Andreu i la Sagrera.

Documents relacionats:
Tall d’àudio de la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz (MP3 – 2,70 MB)