Serveis mínims de les línies de TRAM per la vaga general del 3 d’octubre

Barcelona, 2 d’octubre de 2017. – Amb motiu de convocatòria de vaga general per demà dimarts, 3 d’octubre, les línies de tramvia funcionaran al 50% del seu servei habitual. Aquests serveis mínims han estat establerts pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i TRAM procurarà que es desenvolupin amb la màxima normalitat.

Així, les línies T1, T2 i T3 (xarxa Trambaix) en hora punta -de 7h a 10h i de 17h a 20- circularan amb una freqüència de 24 minuts cadascuna, fet que representa que passarà un tramvia cada 8 minuts en el tronc comú entre les parades de Montesa i Francesc Macià. Fora d’aquest horari, la freqüència de pas de cada línia serà de 30 minuts, o sigui, de 10 minuts en el tronc comú.

Per la seva banda, la línia T4 de la xarxa Trambesòs funcionarà de 7h a 21h amb una freqüència de 16 minuts i fora d’aquest horari, circularan tramvies cada 40 minuts. La línia T5 circularà amb freqüències alternades de 16 i 32 minuts i la T6 amb freqüències de 48 minuts.