Serveis mínims d’FGC per a les jornades de vaga general dels dies 3 al 13 d’octubre

02/10/2017.- Davant l’anunci de vaga general convocada a Catalunya pels dies 3 al 13 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims a les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia):
– de 6.30h a 9.30h, 25% del servei habitual
– de 17.00h a 20.00h, 25% del servei habitual
Resta de franges horàries, sense servei

FGC procurarà que el servei acordat es desenvolupi amb la màxima normalitat i presenti els mínims inconvenients i perjudicis als usuaris.

Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.