Reobert el passadís subterrani de l’estació del Putxet d’FGC

28/08/2017.- El pas ha estat tancat els últims mesos per l’execució d’obres de millora de l’accessibilitat.

Els treballs, amb un pressupost d’1,4 milions d’euros, finalitzaran en les pròximes setmanes.

L’avanç en les obres de millora de l’accessibilitat que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat a l’estació del Putxet d’FGC han permès reobrir el passadís subterrani que connecta les dues andanes. Els treballs, amb un pressupost d’1,4 MEUR, finalitzaran en les pròximes setmanes. Durant els mesos que el pas ha estat tancat, l’accés a cada andana s’ha efectuat de manera independent, des del carrer.

Les obres per adaptar l’estació del Putxet d’FGC a persones amb mobilitat reduïda consisteixen en l’ampliació de l’edicle de la plaça de Joaquim Folguera per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest elevador connectarà amb el pas existent sobre les vies i amb l’andana en sentit plaça Catalunya. Així mateix, un segon ascensor connectarà l’altre extrem del pas superior amb l’andana sentit avinguda Tibidabo.

La finalització dels treballs de millora de l’accessibilitat del Putxet permetrà a la xarxa metropolitana d’FGC assolir el 100% de les estacions adaptades.