TMB col·labora amb el Pride Barcelona 2017

28 de juny del 2017.- L’estació d’Universitat de la L2 acollirà la conferència principal de l’esdeveniment, sobre la LGTBIfòbia en l’esport, dimecres 5 de juliol

El Pride Barcelona arriba aquest any a la seva desena edició sent l’esdeveniment de reivindicació a favor del col·lectiu LGTBI més gran del Mediterrani. El tema central d’aquesta edició, del 28 de juny fins al 9 de juliol, gira a l’entorn de la LGTBlfòbia en l’àmbit esportiu, sota l’eslògan “Xiula falta a la LGTBIfòbia”.

En aquest context, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’ha implicat en el debat social amb la celebració al metro de la conferència principal del Pride Barcelona. Dimecres 5 de juliol a les 18 h, al vestíbul de l’estació d’Universitat, la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, obrirà la conferència principal sobre la LGTBIfòbia en l’esport, organitzada per les Panteres Grogues i Pride Barcelona.

Els ponents que participaran a la taula rodona són: Blai Perelló, àrbitre nacional de la categoria B de Waterpolo; Pere Cruells, col·laborador del Club Esportiu Les Panteres Grogues, i Roger Guarch, àrbitre de futbol de categories infantils. La moderadora de l’acte serà Gemma Sánchez, de l’Associació ACORD LGTB.

Encara que cada any el Pride ha ofert una àmplia programació esportiva, l’edició d’aquest any, centrada en la lluita contra la LGTBIfòbia a l’esport, comptarà amb una programació esportiva més extensa.

Els actes principals de la celebració seran els dies 7 i 8 de juliol. El mateix dissabte 8 de juliol, prop de 30 carrosses ompliran els carrers de Barcelona en la manifestació de l’Orgull LGTBI més gran del Mediterrani.

Escales decorades i difusió a través de Mou TV
TMB i l’Ajuntament de Barcelona s’impliquen en la celebració de l’orgull LGTBI cedint els suports de diverses escales per decorar-les amb vinils adhesius. Concretament, es guarniran els graons de les d’Universitat (accés del centre de la plaça) del 28 de juny al 9 de juliol, i les de Drassanes (sortida Rambla) i Barceloneta (entre el vestíbul i les andanes) del 3 al 9 juliol.

TMB també farà difusió del Pride Barcelona 2017 amb un espot al Mou TV.