Renfe inverteix mig milió d’euros en treballs de manteniment a una vintena d’estacions de rodalia a Barcelona

En el marc del Pla de millora de estacions de rodalia de Barcelona.
· Aquests treballs es realitzen al llarga d’aquest 2017 a una vintena d’estacions del servei de rodalia.
· S’estan realitzant treballs a Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Granollers Canovelles, L’Arboç, Castellbisbal, Mollet Sant Fost, Sabadell Sud i Viladecans.

Barcelona, 14 de juny de 2017 (Renfe).
Renfe inverteix un total de 563.000 euros en treballs de millora d’una vintena d’estacions del servei de rodalia de Barcelona al llarg d’aquest 2017. Aquestes actuacions bàsicament han consistit en tasques de repació i manteniment.

Del total, a Les Franqueses, Manresa, La Garriga, Cabrera, Mollet Sant Rosa, Llinars, La Granada, Blanes, Santa Pèrpetua, Hostalric, Vilassar, ja s’han finalitzat aquestes actuacions

Aquests treballs encara s’estan desenvolupant a vuit estacions de rodalia de Barcelona, Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Granollers Canovelles, L’Arboç, Castellbisbal, Mollet Sant Fost, Sabadell Sud i Viladecans, i està previst que estiguin finalitzades durant l’estiu.

Les principals actuacions dutes a terme han permès adequar les parets exteriors dels edificis principals mitjançant el pintat i tractament de superfícies exteriors.

El desenvolupament d’aquests treballs no ha afectat el servei habitual, i s’ha prestat amb normalitat durant l’execució de les obres.