Transport públic per a la diada de Sant Jordi a Barcelona. TMB recomana l’ús del metro en els desplaçaments al centre de la ciutat aquest diumenge

20 d’abril del 2017. Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi a Barcelona, el proper diumenge, 23 d’abril,
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro, que es reforçarà entre les 11 i les 21 hores, per als desplaçaments fins als diferents actes que s’organitzen en aquesta tradicional jornada, especialment al centre de la ciutat.

En aquest sentit, les múltiples activitats previstes durant la diada provocaran una ocupació de la via pública, sobretot a l’entorn de la plaça Catalunya i la Rambla, que afectarà la circulació d’algunes línies de bus de TMB en aquesta zona al llarg de tot el dia, en forma de desviaments o limitacions de recorregut. D’altra banda es reforçaran 11 línies d’autobús que donen servei al sector central de la ciutat de Barcelona.

Per a més informació de les alteracions i recomanacions de transport públic es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Onzena edició del Concurs de Relats Curts
Pel que fa al Concurs de Relats Curts Online, una activitat que TMB tradicionalment organitza al voltant de la diada de Sant Jordi, aquest any l’onzena edició es desenvoluparà entre el 26 d’abril i el 31 de maig. Properament informarem dels detalls del concurs.