Renfe reforça els seus trens AVE Madrid-Barcelona amb més 16.600 places amb motiu del Mobile World Congress

El Mobile World Congress es celebra a Barcelona entre el 27 de febrer i el 3 de març.
· Durant aquests dies Renfe ofereix prop de 100.000 places AVE entre Madrid, Saragossa i Barcelona.
· Els servei de la línia R2 de Rodalies de Catalunya també reforçarà l’oferta amb 4.000 places diàries addicionals.

Barcelona, 14 de febrer de 2017.- (Renfe)
Amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a Barcelona, entre el 24 de febrer i el 5 de març reforça els seus serveis AVE Madrid – Saragossa-Barcelona amb més de 16.600 places addicionals, el que significa un increment del 6,1% sobre l’oferta habitual.

Durant aquests dies Renfe duplicarà el número de places a 40 trens AVE. D’aquesta manera, Renfe ofereix prop de 100.000 places als AVE que connecten Barcelona amb Madrid.

A més, els assistents al MWC disposen d’un descompte del 35% sobre la tarifa Flexible als trens AVE i Llarga Distancia amb origen o destinació Barcelona entre el 25 de febrer i el 5 de març. Tots els bitllets AVE i Llarga Distància de Renfe inclouen els serveis de Rodalies tant a Barcelona com a Madrid i Saragossa.

Reforç a Rodalies
Rodalies de Catalunya reforça les seves connexions de la línia R2 nord a l’Aeroport amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a la ciutat de Barcelona. Per atendre les necessitats de mobilitat als assistents al congrés durant aquella setmana la línia R2 nord s’amplia amb 36.000 el número de places disponibles als trens que connecten la Ciutat Comtal amb l’Aeroport d’El Prat, el que suposa un increment de 4.000 places diàries.

La línia R2 nord de Rodalies de Catalunya connecta Barcelona Sants amb l’Aeroport en 19 minuts, i des de Passeig de Gràcia en 26 minuts, amb una freqüència de pas de dos trens per hora i sentit. Des de l’estació de l’Aeroport els clients disposen d’un servei llançadora entre la T2 i la T1 de l’Aeroport d’El Prat.

Tota la informació sobre horaris i preus es pot consultar als telèfons d’atenció al Client 902 320 320, 900 41 00 41, a renfe.com, rodaliesdecatalunya.cat, a les app Rente Ticket i de Rodalies de Catalunya aplicació per a dispositius mòbils Renfe Ticket, o als comptes de twitter @renfe i @rodalies.