El servei de la línia T4 afectat per la mitja Marató

Aquest proper diumenge, 12 de febrer, el servei de la línia T4 del Trambesòs es veurà afectat per la celebració de la mitja Marató de Barcelona al seu pas per l’avinguda Meridiana i l’avinguda Diagonal.

Entre les 7:45 h i les 11:30 h, es suprimirà totalment el servei de la línia T4. Entre les 11:30 h i les 12:00 h està previst que es recuperi el servei entre les parades d’Estació de Sant Adrià i Glòries i a partir de les 12:00 h es preveu restablir el servei entre Glòries i Ciutadella | Vila Olímpica, un cop els organitzadors de la cursa la donin per finalitzada. Aquests horaris són aproximats.

Durant l’afectació a la línia T4, la línia T6 reforçarà el seu servei. La línia T5 i les tres línies del Trambaix –T1, T2 i T3- funcionaran amb total normalitat.