Renfe col·labora amb 18a Mitja Mataró de Terrassa

Rodalies Catalunya RenfeLa cursa es celebra el 22 de gener
· Els participants de la cursa podran obtenir un bitllet gratuït d’anada i tornada des de qualsevol estació rodalia de Barcelona fins a Terrassa.

Barcelona, 20 de gener de 2017 (Renfe).
Rodalies de Catalunya col·labora aquest cap de setmana amb la celebració de la 18a edició de la Mitja Marató de Terrassa. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord pel que Renfe oferirà un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a la ciutat egarenca el dia de la cursa.

Per poder disposar d’aquest bitllet gratuït, els participants de la prova hauran de presentar el tiquet que els facilitarà l’organització a la taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona amb venda a taquilla el diumenge 22 de gener abans de les 10.00 hores.

La nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, així com la cursa de 5 quilòmetres Santi Centelles, es celebra aquest diumenge a la ciutat Terrassa. Les curses iniciaran les proves a les 10.00 hores del matí des de la rotonda del carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch (a 100 metres de l’estació) i l’avinguda 22 de Juliol i recorrerà els carrers de la ciutat fins acabar a la part nord del Parc de Vallparadís.

Els viatgers disposen dels serveis de la línia R4 (Sant Vicenç de Calders- Manresa per Vilafranca del Penedès) de tres trens per hora durant els dies festius, amb un temps de trajecte de 43 minuts des de l’estació de Barcelona Plaça Catalunya i 10 minuts des de Sabadell Centre.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició

Per a més informació dels serveis, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 230 així com a l’app de Rodalies de Catalunya i al web www.rodaliesdecatalunya.cat