Renfe col·labora amb la Cursa de Bombers de Barcelona

Rodalies Catalunya RenfeLa cursa es celebra el 30 d’ octubre
· Els corredors compten amb els serveis de rodalia de Barcelona per desplaçar-se fins a Arc de Triomf o Estació de França

Barcelona, 27 d’octubre de 2016 (Renfe).
Renfe i els organitzadors de la Cursa de Bombers han arribat a un acord per tal de facilitar el desplaçament als participants, bescanviant el tiquet que els facilita l’organització per un bitllet d’anada i tornada fins les estacions de Arc de Triomf i Estació de França.

Aquesta edició, la Cursa torna al seu recorregut tradicional. Al llarg del matí de diumenge del 30 d’octubre tots els participants podran recórrer el centre de la ciutat.

Els participants de la Cursa de Bombers podran utilitzar gratuïtament els trens de Rodalies de Catalunya bescanviant el tiquet que els entregarà l’organització per un bitllet de rodalia de Barcelona.

Aquest títol de transport serà vàlid exclusivament pel 30 d’octubre des de l’inici del servei fins a les 09.00 hores per a formalitzar l’anada i durant tot el dia per la tornada. El bitllet permetrà viatjar des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona fins Barcelona Arc de Triomf i Barcelona Estació de França.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies.