FGC reforça el servei durant les Festes de la Mercè

FGC2G21/09/2016 . Els trens de la línia L8 oferiran servei ininterromput les nits del 22 al 24 de setembre, i les línies L6, L7 i L12 ho faran la nit del 24.
La nit del Piromusical de la Mercè es reforça el servei amb dues circulacions amb sortida des de Pl. Espanya a les 22.55 hores i a les 23.07 hores.

Amb motiu de les Festes de la Mercè de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei les nits de dijous 22, divendres 23 i dissabte 24 de setembre a les línies urbanes.

A la línia Barcelona-Vallès, els trens de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda circularan ininterrompudament la nit del 24 al 25 de setembre. Els trens donaran servei de forma continuada amb una freqüència d’un tren cada 20 minuts. A la línia Llobregat-Anoia, les nits del 22, 23 i 24 FGC oferirà servei ininterromput amb una freqüència de pas de 20 minuts a la línia L8 Molí Nou Ciutat Cooperativa.

La nit del diumenge 25 de setembre, coincidint amb el Piromusical de la Mercè, es reforçarà el servei amb dues circulacions de la línia L8 amb sortida de l’estació de Pl. Espanya a les 22.55 hores i les 23.07 hores.

Dia Mundial sense cotxes
Un any més, FGC se suma a la commemoració del Dia Mundial sense cotxes per promocionar l’ús del transport públic i posar de manifest la importància de reduir la contaminació ambiental i millorar la qualitat de vida de tothom.

Dijous 22 de setembre serà una jornada en què els cotxes deixaran d’ocupar totes les vies de la ciutat. Per aquest motiu, hi haurà trams totals o parcials de carrers i algunes vies de la ciutat on només hi circularan vianants, bicicletes i transport públic. Ferrocarrils oferirà aquest dia el màxim servei possible per afavorir la mobilitat i el previsible increment de la demanda.

Recuperació del servei de la línia Barcelona Vallès
Coincidint amb la celebració de les Festes de la Mercè, FGC recupera a partir del dissabte 24 el servei habitual a la línia Barcelona-Vallès, un cop s’han completat els treballs amb afectacions a les vies de l’estació de Sarrià. La línia L6 tornarà a circular durant tot el dia entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià, i per arribar fins a Reina Elisenda s’utilitzarà el tren llançadora L12. Es recupera també el règim de parades habituals dels trens de les línies S1, S2, S5 i S55.

Les alteracions que s’han produït en el servei en les últimes setmanes s’emmarquen en les actuacions de revisió i millora de la infraestructura en diferents punts de la xarxa que s’han dut a terme i a les obres d’adaptació a les persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Sarrià que estan en marxa.