Rodalies de Catalunya programa quatre trens especials per a facilitar la tornada del Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú Vida 2016

Rodalies Catalunya Renfe• El serveis circularan les matinades del dissabte 2, diumenge 3 i dilluns 4 de juliol.
• Sortiran des de Vilanova i la Geltrú i faran parada a Sitges i a Barcelona Sants.

Amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, Vida 2016, del 30 de juny al 3 de juliol, Renfe reforça el servei de la línia R2 sud de rodalia de Barcelona amb tres trens especials entre Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sitges i Barcelona. Aquests trens especials signifiquen un reforç de prop de 3.750 places entre Vilanova i la Geltrú i la capital catalana.

Els trens especials circularan la matinada del divendres 1 al dissabte 2, la del dissabte 2 al diumenge 3, i la del diumenge 3 al dilluns 4 de juliol, amb sortida des de Vilanova i la Geltrú i parada a Sitges des d’on continuaran directament fins a Barcelona Sants.

42 minuts de viatge
Els viatgers que vulguin apropar-se fins a Vilanova i la Geltrú compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona Estació de França-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 42 minuts. A més, durant els quatre dies de celebració del Festival VIDA, els assistents disposaran d’un servei d’autobús des de l’estació que connectarà amb els diferents espais on es celebra el festival.

L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis de Rodalies de Catalunya pels assistents a aquesta cita cultural i garantir la tornada durant la matinada després de les principals actuacions del festival.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com

Barcelona, 1 de juliol de 2016