Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació del Putxet d’FGC

TerritoriSostenibilitatEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat per 1,4 milions d’euros les obres d’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda de l’estació del Putxet de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Els treballs s’han adjudicat a la unió temporal d’empreses formada per Comsa, Sau i Comsa Instalaciones y Sistemas Industriales i inclouen la instal·lació de dos ascensors per connectar andanes i carrer.

Les obres, que començaran aquesta primavera i que tenen un termini d’execució previst de 10 mesos, consistiran en l’ampliació de l’edicle existent a la Plaça de Joaquim Folguera per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest elevador connectarà amb el pas existent sobre les vies i amb l’andana descendent. L’ascensor de connexió amb l’andana ascendent es col·locarà a l’altre extrem del pas superior.

Actualment, el grau d’adaptació de la xarxa metropolitana d’FGC és del 97%. Només resten pendents les estacions de Sarrià, adjudicada recentment, i aquesta del Putxet. Un cop acabin ambdues obres, a començaments de 2017, tota la xarxa metropolitana d’FGC estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
11/04/2016