FGC i Andana Central col·laboren en la difusió del patrimoni històric i cultural ferroviari

FGC2GAndana CentralLes dues entitats treballaran per organitzar exposicions, conferències, seminaris o cursets per difondre el coneixement d’FGC.
FGC i Andana Central col·laboraran en diferents accions centrades en la recerca i la difusió dels temes relacionats amb la història de la xarxa de Ferrocarrils.

El president de Ferrocarrils de la generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el president de l’Associació d’Amics del Metro de Barcelona Andana Central, Ramón Carbó, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la divulgació del patrimoni històric i cultural de l’operador ferroviari i preservar la seva història.

Les dues entitats col·laboraran en diferents accions centrades en la recerca i la difusió dels temes relacionats amb la història de la xarxa de Ferrocarrils, considerada part important del servei ferroviari de la ciutat de Barcelona i del seu entorn. Aquestes accions es podran concretar en activitats culturals i recreatives, exposicions, conferències, seminaris o cursos.

Andana Central és una entitat sense ànim de lucre constituïda al 2014 que té com a fins socials l’estudi, el coneixement, l’intercanvi de vivències i la promoció de la història tècnica i sociocultural del Metro de Barcelona.