Renfe ofereix 85.000 places als trens de Llarga Distància que circularan entre Barcelona i València durant Falles

Renfe02S’incrementa l’oferta amb 10.00 places el que suposa un augment del 15 per cent sobre l’oferta habitual.
·Renfe ha programat la circulació de 42 trens entre Barcelona i València en doble composició.
·Es programa la circulació de 4 trens especials amb origen o destinació València.

Barcelona, 9 de març de 2016 (Renfe)
Renfe ofereix 85.000 places als trens de Llarga Distància que circularan entre Barcelona i València durant la celebració de Falles 2016. Des de divendres 11 de març fins el diumenge 20 de març, s’oferiran un total de 10.000 places addicionals als trens Euromed i Talgo que uneixen Barcelona i Tarragona amb València. Aquesta xifra suposa un increment del 15% respecte l’oferta habitual.

La companyia posa en marxa una operació destinada a reforçar l’oferta de places, per respondre a l’elevada demanda que es produeix amb motius de les Falles. Aquest increment de places és possible mitjançant el reforç de 42 trens Euromed i Talgo amb el doble de la seva capacitat habitual i la programació de 4 trens especial.

Diàriament 16 serveis de Renfe enllacen Catalunya amb València en un temps de viatge des de 3 hores i 15 minuts. Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a renfe.com. Segons estimacions basades en dades que emet la venda anticipada de bitllets al llarg d’aquests dies, les dates en què s’espera major afluència de viatgers són els divendres 11 i 18 de març pels desplaçaments d’anada i per la tornada des de València, els diumenges 13 i 20 de març.