FGC transporta 31.500 viatgers fins a les 19.00 hores el primer dia del Mobile World Congress

FGC2GAquesta xifra representa un 83% més que en un dia laborable fent el mateix trajecte.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforça el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

Mobile World Congress
El servei reforçat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha transportat fins a les 19.00h d’avui un total de 31.520 persones, un 83% superior al transport de viatgers en un dia laborable. Aquesta xifra és un 33% inferior a la de l’any passat com a conseqüència de la vaga de metro que ha afectat a la mobilitat a l’àrea metropolitana i al fet que el Mobile World Congress ha organitzat serveis alternatius de transport pels congressistes.

L’operatiu de reforç que ha dissenyat FGC consisteix principalment en: incrementar les circulacions de trens a la línia L8 (Molí Nou) en 30 circulacions diàries, doblar la capacitat de la resta de combois passant dels 3 als 6 cotxes, redissenyar la mobilitat en els vestíbuls de les estacions de Pl. Espanya i Europa|Fira per absorbir aquesta demanda i reforçar l’atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia específica i xarxes socials. Així doncs, en el primer dia del Mobile World Congress, el servei d’FGC ha funcionat segons les previsions i ha complert totes les expectatives de bon funcionament.

El Metro del Baix Llobregat, que uneix els dos punts neuràlgics del congrés en només 6 minuts de trajecte, es converteix aquests 4 dies en una fast line i en la via més directa per arribar al centre de Barcelona.