Servei alternatiu per carretera entre Cunit i Sant Vicenç de Calders pels trens de la línia R2 sud de Rodalies

Rodalies Catalunya RenfeDurant el cap de setmana del 20 i 21 de juny entre les 22.40 i les 07.45 hores

· En aquest període els trens Regionals del corredor sud circularan desviats per Vilafranca del Penedès.
· Aquesta modificació s’ha programat per obres de construcció de un pas inferior de vianants a Segur de Calafell.
· Tota la informació sobre horaris a rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon gratuït d’informació 900 41 00 41.

La construcció d’un pas inferior a l’entorn de l’estació Segur de Calafell, obliga a interrumpir la circulació ferroviària al trajecte Cunit-Sant Vicenç de Calders els dies 19-20 i 20-21 de juny entre les 22.40 i les 07.45 hores. Aquestes actuacions es duen a terme les nits del cap de setmana per a minimitzar l’afectació als viatgers

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Cunit i Sant Vicenç pels trens de la línia R2 sud de Rodalies al trajecte afectat. A la resta de la línia (Cunit – Barcelona) es prestarà el servei habitual. En aquest període, els trens Regionals del corredor sud circularan desviats per Vilafranca.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe disposarà de 15 autobusos per prestar aquest servei. A més personal d’informació i atenció al client orientarà els viatgers a les estacions afectades.

Tota la informació sobre els horaris i l’estat del servei es pot trobar al telèfon d’informació 900 41 00 41, i als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com