Quarta festa solidària per recaptar fons per a l’Àfrica, dissabte a la Sala Bikini

TMB01· Els diners recaptats es destinaran a la construcció d’un centre de voluntariat i al tractament mèdic per a nens greus

El proper dissabte, 8 de novembre, tindrà lloc la quarta edició de la festa solidària, organitzada per Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l’Associació SILO, per recaptar fons per al tractament mèdic per a nens greus a Gambasse (Guinea Bissau) i també per a la construcció d’una casa del voluntariat a Ndiaouene (Senegal).

La festa solidària se celebrarà a la Sala Bikini (avinguda Diagonal, 547) a les 21.00 hores, allà hi haurà música en viu, balls africans i sortejos de regals. Les persones que vulguin assistir a la festa poden comprar l’entrada el mateix dia, a la taquilla de la Sala Bikini. El preu de l’entrada és de 10 euros. En cas de no poder assistir-hi, també es pot col·laborar amb una aportació benèfica adquirint una entrada per a la fila 0.

El novembre de 2013 es va celebrar la tercera edició de la festa solidària i es van recaptar gairebé 11.600 euros que es van destinar al transport de material sanitari al camp de refugiats de Tindouf (Algèria) i a la construcció d’una ludoteca – biblioteca a Gambasse (Guinea Bissau).

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 14 anys per empleats d’autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d’ajuda humanitària per alleujar les carències de la població en zones afectades per conflictes o crisis humanitàries.