FGC i Railsa signen un conveni per col·laborar en projectes internacionals en el marc de la fira InnoTrans de Berlín.

FGC2G• La signatura del conveni té lloc en el marc de la fira internacional InnoTrans, cita de referència de la indústria ferroviària, que se celebra a Berlín del 23 al 26 de setembre.

Barcelona, 24 de setembre de 2014
El president d’FGC, Enric Ticó, i l’administrador i la CEO de Railsa (Automatic Rail Safety Solutions S.L.), Joan Matutano i Eulàlia Garriga, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències en la comercialització i execució de projectes d’enginyeria ferroviària de projecció internacional.

Amb la signatura d’aquest conveni, FGC fa un pas més en el seu projecte d’expansió internacional. En els darrers mesos, FGC Internacional ha intensificat la seva activitat en països com Guatemala, Turquia, Cuba, Colòmbia i Mèxic col·laborant amb institucions internacionals per tirar endavant projectes relacionats amb projectes constructius, de gestió de la operació del servei ferroviari, i amb millores en els àmbits tecnològic, de seguretat i de sostenibilitat.

Aquest conveni se suma a d’altres col·laboracions que Ferrocarrils està duent a terme amb altres entitats com, per exemple, Applus+ o ELECNOR per tal de sumar esforços i potenciar la internacionalització dels seus projectes.

FGC i RAILSA han signat aquest conveni en el marc de la fira internacional InnoTrans, que se celebra a Berlín del 23 al 26 de setembre i en el qual FGC hi participa juntament amb el clúster d’empreses del sector ferroviari Railgrup. El certamen és la cita de referència mundial de la indústria ferroviària i en ella es donen a conèixer les principals novetats i avenços del món de la tecnologia ferroviària, incorporant totes les novetats sobre infraestructures, interiorisme, transport públic o construcció.