Comencen les activitats educatives del TRAM

Tram 10 anysEl curs 2013-2015, 2.365 escolars varen participar en les nostres activitats, un 15% més que el curs anterior

Per vuitè any consecutiu, TRAM posa en marxa les seves activitats educatives pel nou curs escolar 2014-2015 que s’inicia el proper dia 15. Dins del projecte “TRAM, un mitjà d’educació” s’ofereix a tots els centres escolars i instituts públics i privats de l’àrea d’influència del TRAM quatre activitats diferents adaptades als objectius curriculars de cada grup: Mira el TRAM, adreçat a Educació Infantil; Coneix el tramvia, adreçat a escoles de Primària, tant per primer com per segon i tercer cicle; i les activitats I tu què en penses? I L’energia del TRAM, dissenyades per a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria.

2.365 escolars procedents de 50 centres educatius han participat en les nostres activitats durant el passat curs, un 15 % més que en el curs 2012-13, quan hi varen participar 2.050 alumnes. Durant el curs 2013-14 es varen realitzar 103 activitats educatives, gràcies a les quals els més joves varen poder apropar-se al món del tramvia i on varen trobar continguts relacionats amb el transport públic, el civisme i les tecnologies.

També durant el curs 2013-14, es va estrenar una nova activitat adreçada a la gent gran i 279 persones d’11 entitats diferents han fet aquesta activitat que te com a objectiu adquirir els coneixements i les eines necessàries per guanyar autonomia i seguretat en els desplaçaments en tramvia. Aquest curs, aquesta activitat continua realitzant-se.
Totes aquestes activitats es poden trobar àmpliament explicades al portal www.trameduca.cat