FGC modifica el servei durant els mesos d’estiu i aprofita per fer tasques de millora en la infraestructura

FGC2GFGC modifica el servei durant els mesos d’estiu i aprofita per fer tasques de millora en la infraestructura

Del 23 de juny a l’1 d’agost i de l’1 de setembre al 12 de setembre, els trens del Metro del Vallès circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu durant els dies feiners

Durant els dies feiners de la resta de l’estiu, del 4 al 29 d’agost, els trens de la línia Barcelona-Vallès circularan amb els horaris específics del mes d’agost

Des del dia 14 d’agost a les 20.00 hores fins a l’inici del servei del 18 d’agost, l’estació de Pl. Catalunya d’FGC quedarà fora de servei, per la qual cosa durant aquests dies l’estació de Provença es convertirà en la d’inici i final de recorregut

Durant els mesos d’estiu, el servei de trens a la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es modifica per ajustar-se a la demanda d’aquest període. Aquestes modificacions dels horaris afecten exclusivament al servei del Metro del Vallès durant els dies feiners.

D’aquesta manera, del 23 de juny a l’1 d’agost i de l’1 de setembre al 12 de setembre, els trens circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu. Durant els dies feiners de la resta de l’estiu, del 4 al 29 d’agost, els trens circularan amb els horaris específics del mes d’agost.

Tota la informació sobre els horaris específics està disponible per als clients al web d’FGC (www.fgc.cat), al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.
Tasques de millora de la infraestructura

Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils ha decidit concentrar diferents treballs de millora de la infraestructura durant els mesos d’estiu.

Tot i això, les obres que es realitzaran a la platja de vies de Pl. Catalunya, que permetran millorar tecnològicament i optimitzar la fiabilitat de diferents elements, obligaran a interrompre temporalment el servei que s’ofereix des d’aquesta estació. D’aquesta manera, a partir de les 20.00 hores del dijous 14 d’agost, i fins l’inici del servei del dilluns 18 d’agost, l’estació de Pl. Catalunya quedarà tancada al públic. Aquests dies els clients disposaran de l’opció alternativa de fer transbordament des de l’estació del metro de Diagonal per enllaçar amb Ferrocarrils a l’estació de Provença que, excepcionalment, serà l’estació d’inici i final del Metro del Vallès.

Així mateix, entre el 4 i el 29 d’agost, amb motiu d’aquestes tasques de millora de la infraestructura, el servei de trens a l’estació de Pl. Catalunya es donarà exclusivament per les vies 1 i 2.