Amb motiu de celebració del Gran Premi de Motociclisme

RodaliesCatalunya3Renfe oferirà 20.000 places addicionals en els trens amb parada a Montmeló
· Els dies 14 i 15 de juny s’ha establert la circulació de 15 trens especials a la connexió Montmeló – Barcelona
· La programació assegura una freqüència mitjana de 4 trens per hora i sentit a les hores de màxima afluència al circuit
· El bitllet AVE-Larga Distància inclou el títol per viatjar a la rodalia de Barcelona

Amb motiu de la celebració del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme, els dies 14 i 15 de juny Renfe oferirà un total de 20.000 places addicionals. Aquesta programació inclou la circulació de 15 trens especials, 3 trens el dissabte i 12 el diumenge, a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre).

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe augmentarà l’oferta habitual el diumenge 16 de juny , entre les 07.30 i les 12.00 hores per arribar al circuit i a partir de les 15.20 hores per a la tornada des de Montmeló. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers.

L’increment de serveis previst pel Gran Premi de Catalunya completarà l’oferta habitual de Rodalies de Catalunya a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, el que representa una oferta de 81.400 places diàries.

Per tal de agilitzar l’adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d’anada i tornada fins Montmeló – Circuit de Catalunya.

Al Gran Premi de Automobilisme, més de 53.000 persones van utilitzar els trens de rodalia de Barcelona per a assistir els tres dies de celebració de la prova.

A més Renfe incrementarà la seva oferta habitual als serveis AVE Madrid-Zaragoza-Barcelona amb 6.000 places i 2.000 als trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani. D’aquesta manera, durant els tres dies els viatgers disposen de 40.000 places per a viatjar a Barcelona des d’aquestes ciutats

Entre Madrid i Barcelona els viatgers poden adquirir el seu bitllet des de 32 euros i Saragossa des de 22,65 i València 18 euros. Al bitllet AVE està inclòs el servei de rodalia de Barcelona.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, als webs www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 6 de juny de 2014