FGC acull la 3a reunió del grup de Trens Turístics de la U.I.C.

FGC2GFerrocarrils de la Generalitat, com a líder del grup TOPRail (Trens Turístics) de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC), ha organitzat la tercera reunió del projecte que ha inclòs una visita tècnica a Montserrat i Vall de Núria

Vall de Núria, 6 de novembre de 2013
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha organitzat a Vall de Núria la tercera reunió del grup de Trens Turístics de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC). La trobada, que va comptar amb la participació de representants dels ferrocarrils d’Irlanda, Alemanya i Àustria, entre d’altres, ha inclòs una visita tècnica a les instal·lacions de Vall de Núria i Montserrat. La reunió va ser qualificada d’èxit absolut pels assistents i va permetre mostrar els serveis turístics del Grup FGC.

El projecte TOPRail, impulsat des d’FGC com a líder del grup de treball, té com a principals objectius, la caracterització dels diferents productes turístics, l’estudi del mercat i dels clients en relació amb els serveis ferroviaris de caire turístic, així com l’establiment de sinèrgies i col·laboracions entre els membres del grup per a la comercialització dels serveis.

La reunió duta a terme, suposa un primer revulsiu al projecte amb el compromís de la UIC d’incloure la iniciativa al seu portal web, publicar-ne un tríptic informatiu i difondre els seus objectius i interessos en l’àmbit de la seva Assemblea General, prevista pel proper mes de desembre. Paral·lelament, els membres del grup estan preparant una fitxa del seu perfil amb les seves dades més rellevants. En els propers mesos, es treballarà també en explorar d’altres fòrums per a la cooperació i divulgació del projecte com l’Eurail o el World Travel Market London.