Incidència en el tram La Sagrera-Clot

Rodalies Catalunya01Adif01• Aquesta incidència afecta el servei de la línia R1 de Rodalies (Molins de Rei-Maçanet per Mataró)

Barcelona, 19 de març de 2013
Des de les 10.00 hores, a causa d’una incidència que afecta al sistema d’electrificació (pantògraf del tren/catenària) en el tram La Sagrera-Clot, està afectada la circulació dels serveis de la línia R1 de Rodalies. La resta de línies no estan afectades.

Aquesta hora, el tren Calella (8.52) L’Hospitalet (10.15) ha enganxat el pantògraf en la catenària, produïnt-se el despreniment d’aquest element del tren, que ha caigut a l’altra via i ha originat una avaria al tren L’Hospitalet (09.38) – Maçanet (11.31). Els viatgers del tren amb destinació Maçanet s’han transbordat al tren amb destinació L’Hospitalet que ja ha estat apartat a l’estació de Clot-Aragó.

Com a conseqüència, els trens de la línia R1 no circulen en el tram entre Badalona i Molins de Rei. Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, el servei de la línia R1 es presta de la següent manera:
– Badalona – Maçanet: 1 tren cada 30 minuts en cada sentit
– Badalona – Barcelona: s’encamina els viatgers al servei de Metro
– Barcelona – Molins de Rei: s’utilitzen els serveis de la línia R4

Tècnics d’Adif i Renfe s’han desplaçat fins al punt per dur a terme les tasques necessàries per al restabliment de la circulació. Adif i Renfe ja han obert una investigació per a determinar les causes que han originat aquesta incidència.

Renfe i Adif estan informant d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, així com a través del servei Transmet i les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, www.adif.es, i www.renfe.com.