Situació tranquil·la a la xarxa de metro de TMB a les 7 h.

La vaga convocada per avui està afectant la xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que està funcionant amb els nivells establerts en els serveis mínims, sense incidències rellevants.

Com estava previst, l’afluència de passatge a primera hora s’ha concentrat a El Maresme / Fòrum de la línia 4, a la sortida dels concerts que se celebraven al recinte del Fòrum. Entre les 4 i les 5.15 h, aproximadament, s’han efectuat regulacions als accessos, per evitar que se sobrepassés la capacitat de les andanes, actuació que és habitual en aquest tipus d’esdeveniments massius.

Els serveis mínims marcats són del 33% si bé la distribució té en compte l’experiència de fluxos de passatge a la xarxa de metro en anteriors diades festives semblants i procura concentrar la capacitat de transport en les franges i les zones en què es preveu més afluència.

Recomanació de seguir les indicacions
TMB adverteix que l’oferta resultant de l’aplicació d’aquests serveis mínims pot resultar insuficient per absorbir la demanda normal del dia de la Mercè, en què se celebren actes multitudinaris com el Piromusical. Es recomana, per tant, seguir les indicacions que donin la megafonia, les pantalles i el personal de la xarxa, en cas d’aglomeracions.

D’altra banda, la convocatòria de vaga motiva que avui no funcionin el Telefèric de Montjuïc i el Tramvia Blau, serveis que depenen de Metro pel que fa al manteniment.
Barcelona, 24 de setembre de 2012