Una vaga a França afecta la circulació dels trens que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa

L’afectació, es perllongarà des de les 20.00 hores d’avui 28 de febrer fins a les 8.00 hores del dijous 1 de març
• En aquest període, els serveis Regionals amb destinació Cerbère inicien i finalitzen el seu recorregut a  Portbou
• Els clients tenen a la seva disposició el telèfon d’informació i atenció al client 902 320 320
Barcelona, 28 de febrer de 2012.
La convocatòria d’aturada laboral a França, a partir de les 20 hores d’avui 28 de febrer i fins  a les 8.00 hores del dijous 1 de març, afectarà la circulació de trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa. Els trens afectats per la vaga són els següents:

• Dimarts, 28 de febrer
Talgo Lorca – Montpellier,  finalitza el seu trajecte a Portbou. Els viatgers del tram Portbou– Montpellier seran traslladats per carretera des de Figueres fins a destinació.
Trenhotel Barcelona – Milà. Suprimit en tot el seu recorregut.
Trenhotel Barcelona-Zurich. Suprimit en tot el seu recorregut

• Dimecres, 29 de febrer
Talgo Montpellier – Cartagena, iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier – Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a  Figueres.
Talgo Lorca – Montpellier finalitza el seu trajecte a Portbou. Els viatgers del tram Portbou– Montpellier seran traslladats per carretera des de Figueres fins a destinació.
Trenhotel Milà – Barcelona. Suprimit en tot el seu recorregut.
Trenhotel Zurich – Barcelona. Suprimit en tot el seu recorregut

• Dijous, 1 de març
– Talgo Montpellier – Cartagena, iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier – Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a  Figueres.

Pel que fa als trens de la línia R3 de Rodalies (L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà per Vic), durant el demà 29 de febrer finalitzen i inicien el seu recorregut a Puigcerdà.

De la mateixa manera, durant el període d’aturada laboral a França,  els trens de Regionals de la línia R11 (Barcelona – Portbou per Girona), inicien i finalitzen el seu recorregut a Portbou.

Renfe és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe ha establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.