TMB es congratula per la desconvocatòria de la vaga de Bus i perquè s’hagi imposat el sentit comú

El president de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Joaquim Forn, s’ha congratulat aquesta nit per la desconvocatòria de la vaga dels treballadors d’Autobusos prevista per aquesta setmana a Barcelona i perquè finalment s’hagi imposat el sentit comú.

Joaquim Forn ha expressat la seva satisfacció perquè el servei de transport públic pugui funcionar amb normalitat demà i la resta de la setmana a Barcelona, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

Dissabte ja va quedar desconvocada la vaga dels treballadors de Metr,o anunciada per als mateixos dies 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març. D’aquesta manera, queden sense efecte els serveis mínims decretats pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Tots els usuaris del metro i els autobusos de Barcelona i l’àrea metropolitana podran realitzar amb normalitat tots els trajectes (prop de dos milions) que tenien previstos.

Tampoc es veurà afectada la celebració del Mobile World Congress (MWC), el congrés de telefonia mòbil i dels serveis tecnològics vinculats a aquest àmbit, que preveu acollir més de 60.000 assistents.
Barcelona, 26 de febrer de 2012