Inauguració del 9è Festival de Músics al Metro

? Del 24 al 26 de novembre, l’estació d’Universitat acull la 9a edició del Festival, que comença amb una actuació d’Els Catarres

El dijous, 24 de novembre, a la tarda, ha tingut lloc al vestíbul principal de l’estació d’Universitat l’acte d’inauguració del novè Festival de Músics al Metro, en el marc de la celebració de la primera dècada del projecte dels Músics al Metro. L’escenari de les actuacions serà al vestíbul de l’estació d’Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran del 24 al 26 de novembre, a partir de les 17:30 hores.

A la inauguració hi van assistir, com a invitats especials, el grup Els Catarres, que va donar el tret de sortida del festival oferint el primer concert gratuït d’una marató d’actuacions dels Músics al Metro de Barcelona.

El primer Festival de Músics al Metro sostenible
En aquesta ocasió, el Festival pren consciencia de la preservació del medi ambient i en col·laboració amb el projecte Música Zero, el nou projecte de l’Associació Producciones Callejeras, els concerts es convertirán en escenaris autònoms que funcionaràn amb energia solar i biomotriu. Aquesta energia farà funcionar els equips de so i es generarà des d’unes bicicletes mitjançant la participació del públic, que pedalarà per aconseguir el primer Festival de Músics al Metro sostenible. Els participants seran obsequiats amb el disc del projecte.