Transport públic per al concert de Lady Gaga

· Un servei especial de bus enllaçarà dimarts la plaça Espanya i el Palau Sant Jordi
Amb motiu del concert de Lady Gaga, que tindrà lloc el proper dimarts, dia 7 de desembre, al Palau Sant Jordi, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús dels transports públics per facilitar els desplaçaments dels assistents tant a l’entrada com a la sortida de l’espectacle.

En aquest sentit, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos entre la plaça Espanya i el Palau Sant Jordi, des de les 19.30 h fins a les 0.45 h.

En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Així, les millors possibilitats per accedir al Palau Sant Jordi amb transport públic són:
· Metro Paral·lel (línies 2 i 3) + Funicular de Montjuïc
· Metro Espanya (línies 1 i 3) + Servei especial de bus
El metro funcionarà aquest dimarts, dia 7 de desembre, vigília de festiu, fins a les dues de la matinada, igual que el servei especial d’autobusos que cobreix el tram tallat de la línia 1 de metro, entre Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet.

També es pot accedir al Palau Sant Jordi amb les següents línies regulars d’autobús:
· Línia 50 (Trinitat Nova – Parc de Montjuïc). El dimarts funciona fins a les 22.15 h.
· Línia 55 (Pl. Catalana – Parc de Montjuïc). El dimarts funciona fins a les 22.40 h.
· Línia 193 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc). El dimarts funciona fins a les 21.00 hores.

Plaça Espanya és un centre neuràlgic de comunicació on conflueixen la xarxa de metro (a l’estació d’Espanya, L1 i L3), els FGC, diferents línies d’autobusos de TMB i altres línies d’autobusos metropolitans diürnes i nocturnes.
Barcelona, 3 de desembre de 2010