Demà 5 de maig un grup de ballarins i percussionistes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre actuaran al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L1-L2)

Dansa i percussió al metro de Barcelona
Demà 5 de maig un grup de ballarins i percussionistes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre actuaran al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L1-L2), entre les 10.30 i les 11 hores. Aquesta activitat s’emmarca dins el programa Primavera Cultural de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), un seguit d’accions d’àmbit cultural de diferents disciplines (arts escèniques, música, art gràfic i audiovisual, literatura, moda, etc.), que aquesta primavera s’estan portant a terme a la xarxa de metro i d’autobusos, amb l’objectiu de fomentar i apropar als usuaris els valors socials i culturals de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana.

Ballarins del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut de Teatre
Durant una hora i mitja, els timbals ressonaran intensament colpejats per un total de 26 ballarins i percussionistes, que combinaran la dansa amb el ritme de la percussió.

Tota la programació detallada d’aquesta i des les altres activitats de la Primavera Cultural de TMB es pot consultar a la pàgina web primaveracultural.tmb.cat.
Barcelona, 4 de maig de 2010