Vall de Núria i La Molina celebren l’arribada dels Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener

fgturismemuntanya1Les dues estacions de muntanya rebran la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, el proper dilluns dia 5 de gener a la tarda Vall de Núria (Ripollès)/La Molina (Cerdanya), 2 de gener de 2009Els Reis a Vall de Núria
El dilluns 5 gener, a la tarda, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a la Vall de Núria.

Els actes començaran a les 17.10h, amb la sortida d’un tren cremallera especial des de Queralbs. Els nens de l’Alberg Pic de l’Àliga baixaran en telecabina fins a l’estació de muntanya. A les 17.30h tots els nens faran una xocolatada al Bar Finestrelles i rebran uns fanalets especials per a rebre els Reis.

A les 18.00h, Ses Majestats baixaran per la zona del Bosc, acompanyats per les torxes dels monitors de l’Escola d’Esquí de Vall de Núria, i hi haurà un espectacle pirotècnic.

Posteriorment, els Reis faran el pregó de benvinguda i visitaran el santuari de la Mare de Déu de Núria. A partir de les 19.10h, els Reis recolliran personalment les cartes de tots els nens. A les 19.30h sortirà un tren cremallera especial de baixada i un telecabina especial per pujar a l’Alberg Pic de l’Àliga.

Cal destacar que per tal de viatjar en aquests trens especials es podran recollir els vals especials gratuïts a l’estació de Queralbs fins el 4 de gener.

Els Reis a La Molina
La Molina rebrà la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient la tarda del 5 de gener, una vegada finalitzada la jornada d’esquí. A les 18h començaran a Pista Llarga diverses activitats infantils i s’oferirà xocolata calenta. Seguidament es realitzarà la tradicional i espectacular baixada de torxes que donarà pas a l’arribada de Ses Majestats acompanyats dels patges i les màquines trepitjaneus. Després, els Reis s’encarregaran personalment de repartir els primers regals als nens assistents.

A més, a la zona de vianants de Pista Llarga hi haurà durant tot el dia una fira de productes artesans on es podran degustar productes típics de Girona.