El Mercat Masadas reprèn l’activitat

Un cop les dades sanitàries de la pandèmia de la COVID s’han reduït a nivells acceptables, cosa que ha permès alleugerir les restriccions existents als actes amb afluència de públic, l’Agrupament Ferroviari de Barcelona va creure convenient reprendre les activitats del Mercat Masadas al Canòdrom de la Meridiana.

Punt d’accés al recinte del Mercat Masadas

Per a poder fer realitat aquesta reobertura, l’Agrupament ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona. propietari de l’espai públic on es celebra actualment l’esdeveniment. S’ha volgut organitzar un espai a l’aire lliure, protegit de les inclemències per la monumental marquesina, amb garantia de distància tant entre expositors com entre el públic. Això ha implicat la reorganització dels espais de circulació i disposar punts d’accés proveïts de gel hidroalcohòlic i de punts de sortida.

Vista del públic i de les parades del Mercat sota la marquesina

Per fi, el diumenge 5 de setembre ha estat el dia de la tornada del Mercat, amb una excel·lent acollida per part del públic assistent, la inestimable col·laboració dels paradistes i l’Ajuntament. Un públic de més de mil assistents va compartir amb nosaltres l’alegria de tornar a assistir a aquest esdeveniment, tot seguint les recomanacions de prevenció de la pandèmia.

El primer diumenge d’octubre repetirem l’experiència i així successivament en els propers mesos,  per tal de consolidar aquesta represa del Mercat Masadas.

Recordar que l’esmentat Mercat Masadas, es troba situat a les instal·lacions del Canòdrom Meridiana, al barri del Congres, a prop de l’avinguda de la Meridiana,  de les estacions de TMB de La Sagrera i de Fabra i Puig (L01 i L05) . Amb Rodalies de Catalunya (Renfe) , les estacions més properes son Sant Andreu Arenal i Sagrera Meridiana (R03 i R04)

L’Horari continua sent l’habitual de 10:00 a 14:00 cada primer diumenge de mes.

Us esperem a tots de nou, públic i paradistes.