La darrera reinvenció del Canòdrom per trobar-li una utilitat

Quan el Canòdrom va quedar alliberat de les carreres de llebrers l’hivern de l’any 2006, es van generar moltes expectatives sobre allò que podria aportar aquell gran espai a la ciutadania, tal com va quedar palès a la reunió que desenes d’entitats van celebrar poc després per contribuir amb les seves propostes. El pas del temps no sembla haver estat a l’alçada d’aquell optimisme, encara que algunes reivindicacions han vist aixoplug en altres llocs, com a Can Clariana Cultural.

L’any 2009 es va procedir a obrir l’espai al veïnat i a rehabilitar l’exterior de l’espectacular edifici de disseny, creació d’Antoni Bonet i Josep Puig, permi FAD d’Arquitectura 1964, que va començar una estranya cursa cap a la indefinició quan, primerament es va voler convertir en un centre d’art contemporani que no va cuallar, ja que va anar a parar al recinte Fabra.

Tota l’informació: L’ANDREUENC