Comencen les proves de transport ferroviari entre la mina i la terminal del port

Inicialment, s’han operat dues circulacions diàries però aniran augmentant progressivament
15.05.2020
Les proves de transport ferroviari entre la mina de sal i potassa que ICL té a Súria i la seva terminal al port de Barcelona han començat aquesta setmana. Es tracta dels primers trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que arriben a aquesta nova terminal, que també ha començat a fer proves de càrrega de vaixells.

Un cop finalitzin les proves, ICL preveu que la nova terminal dedicada a la potassa i als productes salins estigui plenament operativa durant el proper mes de juny, segons ha informat el Port de Barcelona en un comunicat. Inicialment, s’han operat dues circulacions diàries entre Súria i el Port, però es preveu que es vagin incrementant gradualment.

Tota l’informació: Regio 7