Renfe, tren oficial del Festival Cruïlla

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya
· Les estacions de Rodalies de Sant Adrià del Besòs i el Clot són les més properes al recinte del Fòrum
· El Festival se celebra els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol de 2024

Barcelona, 31 de maig de 2024 (Renfe)
Rodalies de Catalunya col·labora com a tren oficial del Festival Cruïlla que se celebra els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol de 2024 al Parc del Fòrum de Barcelona. Al festival Cruïlla s’hi viu una experiència irrepetible. Basada en la música i acompanyada d’art i comèdia.

Un cop més, el transport públic és el millor mitjà i el més sostenible per desplaçar-se fins al recinte i, en aquest sentit, els assistents al Cruïlla compten amb les parades de Rodalies de ‘Sant Adrià de Besòs’ (R1 i RG1), ‘Barcelona-El Clot’ (R1, R2, R2 Nord, R11 i RG1) i ‘Estació de França’ (R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17) com les més properes al Fòrum.

En aquesta nova edició, Renfe continua facilitant el viatge a tots aquells espectadors que decideixen assistir a aquest festival emblemàtic de la capital catalana, a l’aire lliure i davant del mar. Un festival que, un cop més, ha reunit en el seu cartell noms tan rellevants de la música com Avril Lavigne, Pet Shop Boys, Amaral o The Tyets, entre d’altres. Al festival s’hi viu una experiència basada en la música i acompanyada d’art i comèdia.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més del Cruïlla, Renfe col·labora aquesta temporada amb els festivals més prestigiosos de Catalunya com el Terramar CaixaBank, CanetRock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada o Mar d’Estiu.

Tren de la cultura
Renfe te un gran compromís i responsabilitat amb la societat en el seu conjunt, per la qual cosa secunda i col·labora amb cada esdeveniment cultural, d’oci i destinació turística a través del Tren de la Cultura de Renfe, fent ús del ferrocarril com a transport principal i més sostenible.

Renfe difondrà l’oferta en els suports d’informació i comunicació com a les pantalles dels trens, màquines autovenda, als webs de renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat, a l’app i xarxes socials.

Els trens de Rodalies de Catalunya són una de les opcions més adequades per apropar-se als esdeveniments i les experiències de manera segura, còmoda, ràpida i sostenible.

Tota la informació sobre l’oferta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya al número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.