Renfe incrementa la seva oferta durant l’estiu a les línies costaneres de Rodalies

Per atendre l’increment de la mobilitat durant l’estiu
· Fins al 29 de setembre, els caps de setmana i festius es reforça el servei a l’R1 amb la millora de les connexions entre Barcelona i les estacions del Maresme
· L’R2 sud augmenta l’oferta amb 20 noves parades a l’estació de Platja de Castelldefels

Barcelona, 31 de maig de 2024 (Renfe).
Renfe incrementa a partir d’aquest cap de setmana el servei de les línies R1 (L’Hospitalet de Llobregat – Maçanet – Massanes) i R2 Sud (Sant Vicenç de Calders – Estació de França) els dissabtes, diumenge i festius per atendre l’augment de la demanda els mesos d’estiu.

La línia R1 de Rodalies de Catalunya (L’Hospitalet de Llobregat – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecta amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar, incrementa la seva oferta amb quatre nous trens per sentit entre Mataró i L’Hospitalet, i amplia el recorregut de set trens addicionals per sentit entre Mataró /Arenys i Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i, alhora, amb la ciutat de Barcelona.

D’aquesta manera, dissabtes, diumenges i festius, entre les 10:00 i les 12:00 hores hi haurà trens cada 10 minuts des de l’estació de Barcelona- Pl. Catalunya cap a Mataró. I a la tarda, entre les 17:30 i les 19:30, sortiran trens cada 10 minuts des de l’estació de Mataró cap a Barcelona- Plaça Catalunya, en lloc dels 15 minuts actuals.

La línia R2 sud, a partir de demà i fins al 29 de setembre, s’augmenta l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels (Baix Llobregat amb 20 noves parades durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzaran tant en els serveis en direcció Barcelona com en direcció sud, la qual cosa permetrà facilitar els desplaçaments aquest estiu.

En direcció sud, sortides des de Barcelona, entre les 9h i les 13 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en sentit contrari, direcció Barcelona, seran un total de dotze noves freqüències entre les 16h i les 22 hores, el que significarà duplicar el nombre de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre.