Modificació del servei a les línies R4 i R8 de Rodalies de Catalunya

A partir del dilluns 3 de juny
· Els trens, que fins ara iniciaven i finalitzaven el servei a Castellbisbal, circularan fins a Martorell Central

Barcelona, 1 de juny de 2024 (Renfe).
A partir del pròxim dilluns 3 de juny, amb motiu de l’obertura de les dues vies del túnel de Castellbisbal, els trens de les línies R4 i R8 que fins al moment iniciaven i finalitzaven el seu recorregut a Castellbisbal ho faran a l’estació de Martorell Central.

El túnel, fins ara en via única provisional, havia tingut reduïda la seva capacitat per les obres que executa Adif en l’àmbit del Corredor Mediterrani, podent-hi circular només els trens de la línia R4 amb destinació Vilafranca del Penedès i Sant Vicenç de Calders. Amb la nova situació, a més, es comptarà amb una tercera via entre el riu Llobregat i l’estació de Castellbisbal a través del rehabilitat túnel de Costa Blanca, ajudant a fer més fluïda la circulació de mercaderies i trens de rodalies en aquest àmbit.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei, així com els horaris de trens i autobusos, es poden consultar als expositors de les estacions del tram afectat, als webs rodaliesdecatalunya.cat; adif.es, renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les apps de Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials @rodalies, @renfe i @infoadif.