Més de 81.000 viatgers utilitzen, en el seu primer mes de circulació, els nous Avlo S106 de Renfe que connecten Catalunya amb Madrid

Amb un augment de places i freqüències
· Els vehicles es van introduir el 21 de maig al corredor d’alta velocitat que uneix Barcelona amb Saragossa i Madrid
· Les noves unitats, amb 581 places de baix cost, són les de més capacitat d’Espanya

Barcelona, 21 de juny de 2024 (Renfe).
Més de 81.000 viatgers han utilitzat els nous trens Avlo S106 de Renfe a Catalunya des que van començar a circular, fa ara un mes, al corredor d’alta velocitat que uneix Barcelona amb Saragossa i Madrid. Les noves unitats es van posar en funcionament el passat 21 de maig i han suposat un augment de les places de baix cost de la companyia, tant per a la capital catalana, com per a Camp de Tarragona i Lleida Pirineus.

Els Avlo S106 de Renfe tenen 581 places, cosa que els converteix en els trens d’alta velocitat amb més capacitat d’Espanya. Des que es van posar en servei i fins a aquest divendres, justament un mes després, aquests trens han estat utilitzats per més de 81.000 viatgers a Catalunya.

La posada en circulació d’aquests vehicles al corredor va suposar per a Catalunya un augment de les places Avlo, les de baix cost de Renfe, del 17%. És un increment derivat de la gran capacitat d’aquests trens, però també de les noves freqüències establertes per a les ciutats de Tarragona i Lleida
———————————————————–