Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat

· Els trens de la línia S1 (Terrassa) circularan durant quatre nits consecutives del 27 al 30 de juny
· L’objectiu és donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir l’ús del transport públic durant les festes majors

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput durant les quatre nits principals de les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, és a dir, les nits del 27 al 30 de juny.

El reforç de trens es farà a la línia S1 (Terrassa) i consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit, al llarg de tota la nit, durant quatre nits consecutives.

Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S1, entre Terrassa Nacions Unides i Pl. Catalunya.

Amb aquesta mesura, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant les festes majors de Sant Cugat del Vallès, Rubí i Terrassa.

Els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils www.fgc.cat i a l’aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil d’X @FGC (abans Twitter).
21 de juny de 2024