TMB reforçarà el servei de metro dilluns per facilitar la mobilitat davant la situació a la xarxa de Rodalies

12 de maig del 2024
Fins a 167 trens circularan en l’hora punta del matí, el màxim possible d’oferta. A més, s’avança la franja de servei d’hora punta del matí a les 6 h

La resta del dia es reforçarà amb 15 trens més del servei habitual, especialment en l’hora punta de la tarda

A més, hi haurà més agents d’atenció al client i vigilants de seguretat a les estacions on s’espera un major nombre de persones usuàries

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà un major servei demà dilluns 13 de maig a la seva xarxa de metro per facilitar la mobilitat davant la situació a la xarxa de Rodalies. En hora punta del matí circularan fins a 167 trens (2 més dels habituals), el màxim d’oferta possible a la xarxa de metro. S’avança a més l’hora punta del matí a les 6 h. Durant la resta del dia hi haurà un reforç de fins a 15 trens, depenent de la franja horària, arribant a 140 trens durant les hores vall de matí i tarda, i 152 trens en l’hora punta de la tarda.

A més, TMB també reforçarà el nombre d’agents d’atenció al client i de vigilants de seguretat a les estacions de Cornellà Centre, Sants-Estació, Passeig de Gràcia, Badalona Pompeu Fabra, Clot, Rambla Just Oliveras, Fabra i Puig, i La Sagrera. Amb tot, TMB busca facilitar la mobilitat a la ciutat de Barcelona després de les previsibles incidències que patirà el servei de Rodalies.