Renfe, tren oficial de Les Nits de Barcelona

En el marc del Tren de la cultura
· El festival se celebrarà durant el mes de juliol
· El Tren de la Cultura de Renfe, té com a objectiu l’ús del ferrocarril com a transport principal i més sostenible

Barcelona, 25 d’abril de 2024 (Renfe).
En el marc del compromís amb la cultura i la música a Catalunya, Renfe serà el tren oficial del festival Les Nits de Barcelona. Enguany, se celebrarà als Jardins de Pedralbes durant el mes de juliol.

Juanes, Simple Minds, Passenger o Mikel Izal són d’alguns dels artistes nacionals i internacionals de primer nivell que destaquen al cartell.

A Les Nits de Barcelona també es pot gaudir del Village, un espai d’oci i entreteniment que dinamitza les hores prèvies als concerts amb espectacles d’arts escèniques. Compta amb un petit escenari i ofereix una selecció de noms destacats de la gastronomia de Barcelona. És un lloc màgic dins dels Jardins del Palau de Pedralbes, on es viu una constel·lació única d’experiències musicals i culturals durant les nits d’estiu més màgiques de la ciutat.

Tren de la cultura
Renfe té un gran compromís i responsabilitat amb la societat en el seu conjunt, per la qual cosa secunda i col·labora amb cada esdeveniment cultural, d’oci i destinació turística a través del Tren de la Cultura de Renfe, fent ús del ferrocarril com a transport principal i més sostenible.

A més, Renfe difon aquest festival en els suports d’informació i comunicació com a les màquines autovenda, les pantalles dels trens, capçals dels trens AVE, als webs de renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat i a l’app i xarxes socials.

Els trens de Rodalies de Catalunya són una de les opcions més adequades per apropar-se als esdeveniments i les experiències de manera segura, còmoda, ràpida i sostenible. Els visitants poden arribar fàcilment des de l’estació de Barcelona – Sants amb les línies de Rodalies de Catalunya, Regionals Sud i serveis d’alta velocitat i llarga distància.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. Renfe és ‘Tren Oficial’ dels festivals més prestigiosos de Catalunya com el Festival Vida, CanetRock, Cruïlla o Castell de Peralada entre d’altres.

Tota la informació sobre l’oferta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya al número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.