Més de 21.000 places entre Catalunya i Sevilla durant la Fira d’Abril

En trens AVE i Intercity
· Circularan un total de 60 trens que permetran desplaçaments entre les capitals catalanes i l’andalusa

Barcelona, 9 d’abril de 2024 (Renfe).
Renfe oferirà un total de 21.300 places als trens AVE i Llarga Distància per viatjar entre Catalunya i Sevilla durant la Fira d’Abril, que començarà la nit del pròxim dissabte 13 i s’allargarà fins al 20 d’abril.

Durant els dies de Fira circularan un total de 60 trens connectant Catalunya i Andalusia: 40 serveis AVE i uns altres 20 Intercity Torre de l’Oro, tren de Llarga Distància que comunica la capital andalusa amb Catalunya per la Comunitat Valenciana.

Renfe és l’única companyia que efectua parada a totes les estacions d’alta velocitat de les capitals catalanes, més Figueres-Vilafant, per la qual cosa, els viatgers catalans dels trens AVE i Avlo poden gaudir d’aquesta programació durant la Fira des de les seves ciutats. A més, poden utilitzar el combinat Rodalies, un codi associat a cada bitllet de tren amb què s’obté un títol de transport de Rodalies de manera gratuïta.

Avantatges per al client i respectuós amb el medi ambient
Els trens Renfe són la manera més còmoda i sostenible de viatjar, amb descomptes disponibles que s’adapten a les necessitats de cada viatger: nens, joves, sèniors, etc.

Renfe utilitza energia certificada i procedent completament de fonts renovables i, per tant, neutra en carboni, fonamental per a la lluita contra el canvi climàtic.