Renfe serà Tren Oficial de la gira ’25 aniversari’ d’Estopa

Amb motiu de la promoció dels concerts de la gira nacional
· Alguns seguidors dels germans Muñoz gaudiran d’una trobada exclusiva amb els artistes en un viatge en AVE
· Estopa confia en Renfe com a vehicle de la cultura espanyola i per fomentar els desplaçaments de la forma més sostenible, ràpida i fiable

Barcelona, 4 de març de 2024 (Renfe).
Renfe serà Tren Oficial de la gira ’25 aniversari’ d’Estopa, el duet format pels germans David i Jose Muñoz, amb motiu de la promoció dels concerts de la seva gira nacional on presentaran les cançons del seu darrer disc ‘Estopía’ i repassaran els grans èxits de la banda.

Estopa viatjarà en un AVE de Renfe el 20 de març per celebrar amb els seus seguidors aquest aniversari en directe. Diversos seguidors dels germans de Cornellà podran gaudir d’un meet & greet exclusiu en un dels cotxes del tren, on coneixeran més a fons i intercanviaran impressions amb els artistes.

Els seguidors que participin en aquest viatge seran els guanyadors que Renfe realitzarà a les seves xarxes socials. El sorteig es durà a terme des del 3 de març fins al dia 8 de març.

El grup Estopa confia en Renfe com a Tren Oficial, com a vehicle de la cultura espanyola, refermant el seu compromís amb el desenvolupament dels esdeveniments musicals de tot el país i fomentant els desplaçaments de la forma més sostenible, ràpida i fiable. Així mateix, la majoria de les ciutats que visitaran en aquesta gira nacional són destinació AVE, com Alacant, Múrcia, Sevilla, València, Madrid, Barcelona, Saragossa, entre d’altres.

Viatge sostenible amb el medi ambient
Renfe lidera el camí cap a la sostenibilitat ambiental. La companyia ofereix el mode de transport de viatgers i mercaderies que presenta un menor impacte ambiental en conjunt, sent el primer consumidor d’energia elèctrica a Espanya, l’origen de la qual és 100% renovable i compta amb la certificació ‘Carboni Neutre’ atorgada per AENOR per a tots els trens elèctrics.